Es pateicos Jums!

Pagājušas zīmīgas vēlēšanas Latvijā – kurā tauta ir parādījusi savu gribu un bargi sodījusi oligarhu kontrolētās partijas. No Saeimas pārliecinoši ir izstumti “šleseristi” un “šķēlisti”, krasi samazinājusies arī Lemberga interešu pārstāvība. Paldies Tev par to, vēlētāj!

Protams, pateicos arī tiem, kas šajās vēlēšanās atbalstījuši mani – Jūsu atkārtota uzticība parāda, ka savās domās un darbos esmu uz pareizā ceļa, kurš jāturpina.

Pirms vēlēšanām, kad portālā “Gudras Galvas” vajadzēja rakstīt kandidāta motivāciju, man tā bija sekojoša – un arī tagad parakstos zem katra tās vārda:

“Esmu Latvijas patriots, guvis bagātu dzīves un darba pieredzi gan Latvijā, gan starptautiski, un gribu veidot manu Latviju par taisnīgu, godīgu labklājības valsti, uz kurieni tautieši no ekonomiskās trimdas gribētu atgriezties. Man ir atbildība par to pret maniem vecākiem viņsaulē, bērniem un mazbērniem šeit Latvijā. Nekad neesmu tīkojis pēc vieglākas dzīves. Jāturpina 10. Saeimā iesāktais darbs.”

Starp pirmajiem darbiem, kas veicami 11. Saeimā, es redzu nepieciešamību beidzot “izsist” Nulles deklarācijas pieņemšanu, kas ievilkusies jau daudzus gadus. Te paslēpta visa Latvijas nelaime, visa korupcija… Igaunijā un Lietuvā tādu pieņēma jau 1993/1994. gadā bet Latvijā “sistēma” to pieņemt neļāva. 10. Saeimā beidzot izdevās šo “tradīciju” lauzt, taču procesa pabeigšanu nācās atlikt Saeimas atlaišanas un ārkārtas vēlēšanu dēļ – 11. Saeimai ir jādara viss, lai šis darbs atkal neizrādītos veltīgi veikts!

10. Saeimas laikā esmu centies izmantot visas iespējas komunikācijai ar Jums – gan klātienē, gan ar to risinājumu starpniecību, kurus piedāvā modernās tehnoloģijas. Ceru uz tikpat intensīvu sadarbību arī turpmāk!