VIENOTĪBAS un Nacionālās apvienības aicinājums piedalīties pašvaldību vēlēšanās

Cienījamie līdzpilsoņi!

Strauji tuvojas pašvaldību vēlēšanu diena – 1.jūnijs. Rīgas un visas Latvijas nākotne šajā dienā ir Latvijas pilsoņu rokās. Mēs aicinām visus, kam rūp mūsu valsts, piedalīties šajās vēlēšanās. Ja par savu novadu, pilsētu un valsti nelemsim mēs, tad mūsu vietā to darīs citi.

Rīgai ir īpaša nozīme Latvijas dzīvē. Tā ir mūsu vienīgās valsts vienīgā galvaspilsēta, citas mums nav un nebūs. Mēs esam pārliecināti, ka valstij un tās galvaspilsētai ir jāstrādā vienā virzienā. Un ar visu Latvijas valstisko partiju spēku apvienošanu pēc šīm vēlēšanām to ir iespējams panākt.

Balsojums šajās Rīgas domes vēlēšanās nozīmēs atbildību ne tikai savas, bet arī nākotnes paaudžu priekšā. Ne tikai savas pilsētas, bet visas Latvijas priekšā.

Šajās vēlēšanās svarīga ir ikkatra balss. Rīgas domē iekļūs vienīgi tās partijas, kas pārvarēs 5% barjeru. Ja Jums no sirds rūp Rīgas un Latvijas nākotne, neļaujiet savai balsij iet zudumā, balsojot par sīkpartijām. Tikai nopietni spēki spēs pienācīgi pārstāvēt Jūsu intereses.

Atcerieties, ka šajās vēlēšanās mēs varam balsot tikai savai deklarētajai dzīvesvietai tuvākajā vēlēšanu iecirknī. Tie, kas nevarēs piedalīties balsošanā sestdien, var to izdarīt jau no šodienas, 29.maija.

Balsosim par Latviju, jo tikai kopā mēs esam spēks!

Solvita Āboltiņa
VIENOTĪBAS priekšsēdētāja

Gaidis Bērziņš
Nacionālās apvienības “Visu Latvijai!”-
“Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” līdzpriekšsēdētājs