Pateicība

salacgrivieshi-latvija-resizeEiropas Parlamenta vēlēšanas ir garām, un Latvija var lepoties, ka tajās piedalījās vairāk nekā puse vēlētāju! Tas uz pārējo ES valstu fona nav slikts rādītājs. Jācer, ka nākamreiz savu līdzdalību apliecinās stipri vairāk Latvijas pilsoņu! Pasaule nav nemaz tik droša, kā mums varētu šķist, bet Eiropa ir mūsu drošās mājas.

Izsaku lielum lielo paldies tiem 30 055 cilvēkiem, kas uzticējās un nobalsoja par mani un manu komandu. Man nebija līdzekļu intensīvai reklāmas kampaņai medijos, taču tik liels skaits atbalstītāju liecina, ka bieži vien tik vienkāršas un pašsaprotamas, bet lielākoties neizmantotas lietas kā personīga tikšanās un rokas spiediens ir tieši tas, kas mūsu sabiedrībai pašlaik trūkst – tiešās saiknes starp vēlētāju un tās pārstāvi.

Tā ir tā demokrātijai raksturīgā atgriezeniskā saite, par ko visi runā, bet reti ievēro. Paldies ne tikai tiem, ar ko paspēju tikties Kuldīgā, Ventspilī, Piltenē, Grobiņā, Alsungā, Olainē, Liepājā, Alūksnē, Ādažos, Saulkrastos, Jūrmalā, Balvos, Gulbenē, Viļānos, Preiļos, Riebiņos, Jelgavā, Stāmerienā, Rēzeknē, Cēsīs, Limbažos, Aizkrauklē, Madonā, Sabilē, Talsos, Jaunjelgavā, Secē, Suntažos, Staburagā, Sunākstē, Daudzevā, Valmierā, Smiltenē, Siguldā un Rīgā! Paldies visiem, kas ticēja, cerēja un atbalstīja!

Nav pamata bēdāties. Es turpināšu strādāt kā līdz šim – informēšu jūs par savu redzējumu gan par notikumiem Latvijā, gan par notikumiem pasaulē! Iespēju robežās turpināšu arī piedalīties politiskajos procesos, lai sekmētu visiem mums mīļās Latvijas sakārtošanu! Kopā mums izdosies!

Ar sveicieniem,
Atis Lejiņš